Badoo verwijderen: In 5 SIMPELE stappen je account opzeggen

March 23, 2022 Off By Virgil Olson

Badoo verwijderen: In 5 SIMPELE stappen je account opzeggen

Badoo verwijderen is during de meeste gevallen niet moeilijk. Als je zelf je een membership hebt gemaakt en je hebt nog toegang, dan kan je in vijf simpele stappen je profiel wissen.

Hoe je een ongewenst Badoo profiel kunt verwijderen dat je zelf niet hebt aangemaakt of waar je geen toegang meer toddler hebt lees je aan het eind van dit artikel.

Verwijderen via de computer

  • Nadat je bent ingelogd klik je op je profielnaam. Klik hierna op het tandwieltje ( ) om bij je instellingen te komen.
  • Scroll naar beneden toddler de optie a€?Account verwijderena€?. Klik hierop.
  • Nu verschijnt er een popup fulfilled een paar opties. Kies de optie a€?Je account verwijderena€? en klik vervolgens op a€?Verdera€? (onder de grote blauwe knop).

Tijdens de laatste stap moet je bevestigen dat je echt wilt opzeggen. Omdat Badoo natuurlijk geen gebruikers wil verliezen proberen ze je om te kopen doorway je 3 dagen gratis Superkrachten te geven als je nu annuleert. Even ervan uitgaand dat je daadwerkelijk je levels wilt opzeggen moet je bij deze stap wederom niet op de grote blauwe knop klikken, maar op het linkje daaronder met de tekst a€?Je accounts verwijderen’.

Great achievements. Je hebt je Badoo profiel nu gewist. Krijg je spijt, dan kan je binnen een maand je accounts laten herstellen. Mocht je dit willen, neem dan communications op met de Badoo helpdesk. Zij sturen je dan een e-mail came across een website link om de verwijdering ongedaan te maken.

Verwijderen via de app op je telefoon

  1. Open de Badoo software en klik op het diet plan icoontje.
  2. Klik op het tandwieltje naast je profielfoto.
  3. Nu ben je in de instellingen terechtgekomen. Scroll naar beneden totdat je de optie a€?Account’ ziet. Klik hierop.
  4. Nu krijg je een aantal opties te zien. Om je membership volledig te wissen kies je de onderste optie met de tekst a€?Account verwijderen’.
  • Badoo gaat nu proberen om je op andere gedachten te brengen. Laat je niet afleiden en kies nogmaals voor a€?Account verwijderen’ en klik op verder.
  • Je bent er bijna: in een laatste poging om je te laten blijven gaan ze nu proberen je om te kopen fulfilled gratis Superkrachten. Negeer dit en klik helemaal onderaan op de connect a€?Nee, verwijder mijn profile’.
  • In de laatste stap moet je een reden opgeven (kies er een perish je leuk vindt) en klik nogmaals op a€?Account verwijderen’.

Als je deze stappen doorlopen hebt, are je Badoo profiel weg. Internet als wanneer je je profiel wist via de computer system geldt ook hier dat je profile binnen 30 dagen hersteld kan worden, mocht je dit willen. Hierna is actually je levels definitief weg.

Toddler position kan je nog de application van je telefoon verwijderen, want pass away heb je niet meer nodig. Doe dit via iTunes of Google Play, of op de manier die je gewend curved om apps van je telefoon te verwijderen.

Ongewenst Badoo accounts verwijderen

Het komt ook voor dat mensen een membership bij Badoo hebben dat ze niet zelf hebben aangemaakt. Of Badoo informatie van Facebookprofielen heeft geschraapt en hier eigen profielen mee heeft aangemaakt of dat mensen zonder te weten een levels hebben aangemaakt omdat ze bijvoorbeeld op een junk e-mail email van Badoo hebben geklikt is actually niet helemaal duidelijk.

Hoe dan ook, als er een Badoo profiel bestaat satisfied jouw naam, foto en gegevens en jij hebt zelf hiervan geen inloggegevens dan is actually dit natuurlijk erg vervelend.

Jarenlang got het erg lastig om hier vanaf te komen omdat Badoo niet meewerkte aan verwijderverzoeken. Maar inmiddels hebben ze een pagina aangemaakt waarop je kan aangeven dat je profiel uit de Google zoekresultaten verwijderd moet worden, ook als je geen wachtwoord hebt.

Je profiel verwijderen via de speciale Badoo verwijder pagina

Kom je niet van je Badoo profile af via een van de bovenstaande manieren en levert de helpdesk ook niets op? Vul dat het formulier op de volgende pagina in om je profiel uit yahoo te verwijderen:

Verwijderen via yahoo

Mocht je accounts na 14 dagen nog steeds te BuddyGays Zoeken vinden zijn in yahoo, dan kan je ook direct bij yahoo een verzoek tot verwijdering indienen.